Esemtan hand emulsion

Емулзија масло во вода за заштита и нега на раце, за раце кои се постојано изложени на стрес.

  • брзо се впива
  • заздравувачко дејтво на рани, заштита на кожата и противвоспалително дејство, благодарение на присуството на алантоин бисаболол
  • пријатен мирис, благодарение на нежниот парфем
  • не влијае врз ефикасноста на дезифициенсите, на пример при дезинфекција на рацете

Апликација:

Да се втрие на рацете пред и после секоја активност која може да им наштети на рацете. Доколку е потребно нежно да се измасираат рацете.

Пакување:

  • Esemtan® hand emulsion шише од 500 ml
  • Esemtan® hand emulsion шише од 1 L