protect

Емулзија масло во вода, без боја и без мирис за заштита и нега на сува кожа.

  • Ја заштитува кожата од штетни супстанци растворливи во вода
  • За сеопфатна нега на оштетена и сува кожа
  • Лесна апликација
  • Убав мирис, како резултат на фарнесол (активна супстанца од цветот на лимонско дрво)
  • Не влијае и не го намалува ефектот на дезинфициенсите за раце
  • Не предизвикува алергии на кожата

Места на примена:

Специјален производ за персоналот. За заштита на кожата од штетни супстанци растворливи во вода, благодарение на масло во вода растворот, arcana® protect треба секогаш да се користи кога се има потребното време за да се абсорбира кремата.

Методи/инструкции за употреба:

Погледнете на сликите и упатствата од втората страна. За да се обезбеди хигиенска употреба на производот, интернационално познатите институти за хигиена како што е германскиот институт Robert Koch препорачува при употреба на производот да се користат диспензери и дозер пумпи.

Пакување:

  • шише 500 ml