des

Алкохолно средство без боја и без мирис, за дезинфекција на раце.

  • Со изразена микробиоцидна и вируцидна ефикасност која се должи на содржината на етанол
  • Заштита и нега на кожата
  • Без боја и без мирис - хипоалерген
  • тестирано согласно европските стандарди

Места на примена:

Течен производ за дезинфекција на раце. Исто така, одговара за дезинфекција на стапала.

Методи/инструкции за употреба:

arcana® des се нанесува во неразредена форма. Во тек на препорачаното контактно време рацете треба да бидат добро навлажнети со arcana® des.

Пакување:

  • шише 500 ml (20x500ml)
  • шише од 1L (10 x 1L)
  • канистер од 5L (1 x 5L)