combi

Чистење и дезинфекција во еден чекор.

  • Одлична моќ на чистење, дури и во случај кога рацете се силно извалкани со протеини, маснотии и други тврдокорни нечистотии
  • Мирисот на производот е согласно барањата за работа со храна и работа во кујна
  • Не наштетува при обработка на храна
  • Тестирано согласно европските стандарди

Места на примена:

Течен производ за антимикробно миење на раце, особено погоден за работа со храна и работа во кујна.

Методи/инструкции за употреба:

arcana® combi се нанесува неразреден, како течен сапун.

Начин на употреба / Дозирање

Дезинфекција на раце:
да се втрие 3 ml arcana® combi во неразредена форма подеднакво на рацете во период од 1 минута, потоа да се додаде вода и да се мијат уште една минута. Да се обрне особено внимание на ноктите. На крај рацете да се исплакнат со вода.

Миење на раце:
да се втрие 3 ml arcana® combi во неразредена форма во период од 30 секунди, потоа да се додаде вода за да се направи пена и да се мијат уште 30 секунди. На крај да се исплакнат со вода.

Пакување:

  • шише од 1L (10 x 1L)
  • канистер од 10L (1 x 10L)