care

Емулзија масло во вода за дневна нега на кожа, со пријатно свеж мирис.

  • навлажнувачка емулзија масло во вода
  • содржи јојоба масло
  • брзо се ресорбира
  • за сеопфатна грижа за оштетена и сува кожа

Места на примена:

За нега на рацете и кожата на цело тело, за сите типови на кожа. Нега на персоналот. Нежно втривање на производот на добро исушени раце за време на паузите и кога е потребно (на пр. после миење) или втривање на сува кожа после бањање или туширање.

Методи/инструкции за употреба:

Погледнете на сликите и упатствата од втората страна. За да се обезбеди хигиенска употреба на производот, интернационално познатите институти за хигиена како што е германскиот институт Robert Koch препорачува при употреба на производот да се користат диспензери и дозер пумпи.

Пакување:

  • шише 500 ml